Frownies referert til som NATURAL BOTOX®

Postet avS Palmer

NATURLIG BOTOX

Jeg vil ikke se yngre ut enn jeg er, bare bra for alderen min. Så jeg har ikke hatt Botox eller noen andre justeringer eller operasjoner. En flott juks er imidlertid Frownies Facial Patches (£22,95 for 144, frownies.co.uk). Du stikker den selvklebende stripen mellom brynene dine i løpet av natten. Jeg gjør det fire kvelder i uken. Det har jevnet ut min forferdelige furelinje. Mail på nett

← Eldre innlegg Nyere innlegg →


Kommentar


  • i agree , I tried these and am now on my third pack, i think i will always use them. Im 45 and noticed a frown line down my forehead in pictures . After using these i saw a difference straight away – i use them every night and people do comment on how nice my skin looks , would up load a picture but have to say healthier than botox with no side affects , what more could you ask for – i too do not want to look younger , just good for my age and these do the trick

    marie

Legg igjen en kommentar